Nový program HCS

Nový program HCS

1. června 2015

Odstartovali jsme nový program zvyšování efektivity obchodníků, který nabízí unikátní komplexní systém aplikace poznatků ze semináře a praktické nástroje pro jejich zavádění do praxe.

Účastníci získají praktické nástroje a 12týdenní implementační plány, které podporují osobní zodpovědnost účastníků i zapojení celého obchodního týmu, pomáhají jim zafixovat teorii, rozvíjet dovednosti a vytvořit správné návyky vedoucí k prodejním úspěchům.

Právě komplexní proces vedení obchodníků po semináři, k tomu určené materiály a postupná aplikace do praxe vytváří z programu Helping Clients Succeed unikátní prodejní trénink pro obchodníky a jejich týmy, který pomůže účastníkům změnit dosavadní způsob myšlení a zlepší jak individuální tak týmové výsledky.

Tento proces již v mnoha organizacích po celém světě pomohl k dosažení klíčových cílů a firmy dovedl k dlouhodobým nadstandardním obchodním výsledkům a návratnosti vložených investic. Na rozdíl od běžných jednorázových seminářů mají zkušenosti a znalosti získané v programu Helping Clients Succeed trvalý dopad díky následnému implementačnímu pracovnímu plánu na 12 týdnů.

Přínosy, výsledky a ocenění programu